zondag 11 oktober 2015

Piemel imperium

Mijn dochter zit in een fase. De piemel fase welteverstaan!
Alles, maar dan ook alles draait momenteel om dit schijnbaar hilarische mannelijke aanhangsel.
Overal ziet madam een piemel in en anders maken we er toch gewoon één!
Druk plakkend en knippend achter de toonbank in de winkel komt ze gierend van de lach het eindresultaat laten zien......kijk mam, een piemelmuts!!! Zelfgemaakte en uitgeknipte piemels prijken in vol ornaat op haar muts. Voor het geval het niet duidelijk genoeg mocht zijn heeft ze er bij elk exemplaar "piemel" bij gezet om hem vervolgens vol trots op te zetten. Voor LUL lopen krijgt meteen een heel andere betekenis :-)

En ze heeft er een oog voor hoor. Loop ik met haar en de honden in het bos zegt ze tegen me: "kijk eens mam, zie je waar de haakjes van mijn bodywarmer op lijken? Op een piemel hahahaha!!

Maar de piemel zorgt voor meer gênante hilariteit. Want ja, wat kun je toch allemaal met zo'n ding,.....juist ja,...neuken! Wat een feest is het toch met zo'n slurf. Ze komt niet meer bij.

Inmiddels rijzen de piemels de pan uit en zorgen voor veel vermaak bij dochterlief.
Elke gelegenheid pakt ze aan om van dit oerlelijke wormvormige aanhangsel een waar kunstobject te maken en weet ze je te overtuigen hoe lachwekkend zo'n ding eigenlijk is.

Hoe moet dat in godsnaam gaan als ze later piemelsjans krijgt met een jongen? Hij mag wel van goede huize komen wil ze hem niet met een piemelcomplex naar huis sturen.
Voordat het zover is leeft ze zich thuis uit. De twee wandelende piemels in huis zijn voorlopig lachwekkend genoeg en hebben de eer volop ten deel te vallen aan haar grappen en grollen.
Gelukkig heeft 1 daarvan zijn diensten al bewezen dus die kan wel tegen een stootje.
En de ander, ach tegen die tijd lacht hij zich rot.
Want zeg nou eerlijk.....een doos vullen met deze humor is ook humor!





;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten